Gulzige kater

Strippers inhuren voor een leuk feest

Geplaatst op

Het wordt steeds populairder om strippers in te huren voor een feest. Sinds de hype rondom de film Magic Mike XXL ontstond, is een striptease populairder dan ooit. Een gespierde man of een prachtige vrouw die een show opvoert voor de vrijgezel of groot publiek, kan een leuke toevoeging zijn aan een vrijgezellenfeest. Wanneer je strippers wilt inhuren voor een feest of evenement, is het wel van belang om rekening te houden met verschillende factoren. Waar moet je nu op letten? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

Waar moet je op letten?

Wat kun je nu allemaal verwachten van een stripper? En welke onderdelen kun je zelf eventueel bepalen? Dit zijn vragen die veel mensen hebben als ze van plan zijn om een stripper in te huren. Strippers blijven natuurlijk mensen en mensen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij de meeste stripper bedrijven kun je een voorkeur aangeven voor het uiterlijk van een bepaalde stripper. Een veilige keuze voor een vrijgezellenfeest is iemand die enigszins lijkt op de huidige partner van de vrijgezel. Bijvoorbeeld qua postuur en haar, maar je kunt ook voor een andere stripper gaan. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een oudere man of vrouw, maar je kunt ook de keuze maken voor een dragqueen. 

Strippers bieden een aantal verschillende stripteases aan en deze werken allemaal anders. Bij het kiezen kun je kijken wat echt bij de vrijgezel past. Werkt de vrijgezel in de zorg? Dan is het leuk om voor een stripper te kiezen met een verpleegstersoutfit. Krijgt de vrijgezel regelmatig boetes van de politie? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een stripper in een uniform van een politieagent.

Strippers inhuren: duidelijke afspraken

Als je een stripper boekt voor in huis, krijg je altijd vragen over praktische zaken, zoals de muziek en de locatie. Bij andere boekingen wordt er vooral gevraagd naar gegevens en naar de betaling. Deze gesprekken zijn het moment om vragen te stellen aan de strippers en eventueel ook de grenzen aan te geven. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site kun je tal van interessante blogs lezen.

Contactgegevens

Via info @ gulzigekater.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden