Hoofdgerechten

Spareribs volgens Katers recept, geserveerd met knoflooksaus  21,95

Varkenshaas met calvadossaus en in rode port gewelde pruimen  18,95

Rundersucade gegaard in  kruiden jus en geserveerd met kastanjepuree  20,95

Black Angus rund met glühweinsaus en chutney van dadels, sjalotjes, gember en paprika  19,95

Eendenborstfilet met stoofpeer en  sinaasappel-cointreau saus  20,95

Verse visfilet met een kruidenpanade en dragonsaus  18,95

Gamba’s op zwarte tagliatella met een lichtpikante tomatensaus  19,95

Quiche van prei, rode ui en blauwe kaas  met een frisse salade van komkommer, rode ui, kervel en radijs  16,95

Spinaziepannenkoek, gevuld met een groenten-noten melange  daarbij een saus van bospaddenstoelen en citroenmelisse  16,95

Kaasfondue met brood, tortillachips en groenten om te dippen 16,95

  Mixed menu’s ; Kies samen 4 hoofdgerechten  deze worden als een proeverij geserveerd!   vanaf 2 pers. 20,95 p/p