3 gangen keuze menu

 

Vanaf 12 tot 25 personen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons 3 gangen keuze menu:

Het 3-gangen keuze menu;

.Het voorgerecht verschijnt in “proeverij stijl” een selectie van onze voorgerechten op schalen geserveerd.

.De hoofdgerechten worden op de avond zelf gekozen uit een speciaal menu, meestal bestaat deze uit een vlees, een vis en een vegetarisch gerecht maar in overleg kunnen we dit naar wens aanpassen!
dit alles wordt geserveerd met passendse garnituren

.Het dessert wordt ook weer in een proeverij vorm geserveerd.

De kosten van dit menu bedragen 29,50 p/p.


 

Buffet menu

Vanaf 25 personen kunt u gebruik maken van ons keuze buffet van 29,50 p.p.

 

Voorgerechten buffet ( u kiest er 4)

  • Groningse mosterdroomsoep * ( spekjes apart geserveerd)
  • Rolletjes van gerookte zalmfilet gevuld met zongedroogde tomaat en bieslook-roomkaas
  • Dun gesneden serranoham met meloen
  • in olijfolie roergebakken gambas met knoflook en pepertje ( wel even zelf pellen maar…. erg lekker)
  • Vegetarische salade met fetakaas, perzik, geraspte kaas en croutons *
  • Huisgebakken brood met kruidenboter, tapenade en gemarineerde olijven *
  • Pittig gemarineerde kippenvleugels met kruidendip
  • wrap gevuld met mousse van zongedroogde tomaten *

* = vegetarisch

Hoofdgerechten buffet( u kiest er 4)

  • Medaillons van varkenshaas in rijk gevulde carbonara saus
  • De Kater’s beroemde mals gemarineerde spare ribs met knoflooksaus
  • Onze gemarineerde sate van varkenshaas in pindasaus
  • Boeuff Stroganoff ( Malse ossenhaaspuntjes in Stroganoffsaus)
  • Bladerdeegpakketjes gevuld met seizoengroenten met balsamicosiroop*
  • Vegetarische lasagne met laagjes pasta, groenten en bechamelsaus, bedekt met kaas*
  • Gebakken witvis met geroosterde venkel en pernod saus
  • Tongrolletjes gevuld met zalm daarbij een kreeften-roomsaus

* = vegetarisch De hoofdgerechten worden geserveerd met gekruide rijst, een bonte salade en een passend aardappelgarnituur.

Nagerechten buffet ( u kiest er 4)

  • Een diversiteit van vers fruit
  • In rode wijn gemarineerde stoofpeertjes met vanille hangop
  • Gemengd ijs met slagroom
  • Huisgemaakte brownies met munt-hangop
  • Wafels met warme kersen en crème de cassis
  • Huisgemaakte vruchtenbavarois op bodem van Bastogne